Mar 08 2011

10è Aniversari de l’Agroturisme Son Lladó

» Escrito en News por Sonllado a las 20:09

sonlladoabans1

En el mes de juliol de l’any 1999 Pep Ollers i la seva família van iniciar les obres de reconversió de la Finca Son Lladó.

fachada-son-llado-700x500

Un any després, la primera fase de la reconversió estava llesta i la Finca Són Lladó es presentava com un  agroturisme.

sonlladoabans2

fotos-2007-2-157

Resumim en aquest Post les impressions de Pep Ollers, titular de l’explotació.

“Quan heretarem la finca i vam veure els importants treballs que caldria realitzar per rehabilitar-la de seguida vam comprendre que la perla en brut que teniem a les nostres mans mai aconseguiriam polir-la amb els ingressos agrícoles que generava. En aquest moment, interessats a mantenir la propietat de tan preuat patrimoni, decidirem apostar per l’única opció que ens permetria mantenir-ho, viure de la seva explotació i al mateix temps adaptar les seves instal·lacions als nous temps: reconvertir Són Lladó, una finca rústica agrícola-ramadera en actiu, originària del segle XVII, en un agroturisme.”

sonllado-entrada

sonllado-entrada-001br

“El camí no ha estat fàcil. Als sinuosos tràmits de documentació per a la seva legalització es va sumar una costosa inversió. Vam haver de començar a poc a poc, programant diferents fases. Durant els primers anys, en la temporada estival serviem als nostres clients i en la hivernal continuavem posant la finca a punt. Una vegada completat el conjunt d’allotjaments i piscina, seguim amb la creació de nous espais enjardinats. En els últims anys, ens hem esforçat per oferir nous i millors serveis, alhora que hem dissenyat una estratègia per millorar la sostenibilitat de tot el conjunt d’edificacions, jardins i la granja que ja ens està generant uns resultats satisfactoris.”

“Inicialment plantejarem els nostres objectius a deu anys vista (obres totalment finalitzades, cartera de clients consolidada, préstecs bancaris liquidats, etc.), però aquesta és una activitat exigent, en la qual mai s’acaba d’estar al dia,…”

“Avui, propers a començar la nostra desena temporada turística, miram cap enrera i ens sentim orgullosos de l’aconseguit en aquests anys. Seguim tenint objectius per complir, però el principal, consolidar econòmicament l’ Agroturisme Són Lladó perquè ens permetés mantenir el nostre patrimoni i que la família pogués subsistir de nou amb l’explotació de la finca, està cada dia més a prop.”

“En aquests moments hem d’agrair a els qui ho han fet possible i han contribuït de manera decisiva al fet que puguem preparar amb alegria el nostre desè aniversari. Principalment als nostres clients. Els altres actors (familiars, bancs, proveïdors, funcionaris,…) d’els qui hem rebut suport, afecte, facilitats i ajudes en la majoria dels casos, també han complert el seu paper, necessari en tot aquest procés. Però, els que ens han fet creure realment en el nostre projecte i ens han ajudat a desenvolupar-ho i créixer professional i humanament han estat els nostres clients. ”

A hores d’ara, amb més reserves anticipades i més clients habituals (o amics?) que mai, esperam amb il·lusió i forces renovades la seva estada en el nostre allotjament, feliços per haver estat capaços de crear un marc ideal per a les seves vacances i haver encertat amb el tracte en la nostra relació amb ells.

copia-de-oct-nov-2008-005

La família Ollers Vives agraeix la visita de tots i cadascun dels nostres hostes al llarg d’aquests anys. I a totes aquelles persones que sentin interès i motivació per realitzar una estada en un agroturismede Mallorca, dir-los que estarem encantats de ser la seva elecció i d’atendre’ls personalment en el nostre establiment.

2 comentarios para el post “10è Aniversari de l’Agroturisme Son Lladó”

  1. Comentario de roof overhaul el 23 de August de 2014 a las 18:11

    roof overhaul…

    » 10è Aniversari de l’Agroturisme Son Lladó »…

  2. Comentario de docieplenia el 16 de January de 2015 a las 04:39

    You’ll be able to absolutely visit your passion inside the do the job you write. The particular sector desires of far more ardent freelance writers just like you that aren’t frightened to mention that they feel. All the time do a person’s coronary heart.. docieplenia

Escribe un comentario

*